Consultancy
Software ontwikkeling
Internet concepten

Diensten

Consultancy - Software ontwikkeling - Internet concepten

Consultancy

Hoe kan IT uw business processen ondersteunen en hoe kunnen business processen worden getransformeerd met gebruikmaking van IT. Rosheuvel zorgt voor meetbare resultaten, directe actie, afgeronde projecten en zichtbare vorderingen. Samen met u zetten wij grote stappen naar een proces gerichte organisatie met als doel een hogere efficiëntie en effectiviteit.

Go to Software ontwikkeling

Software ontwikkeling

Maatwerkapplicaties hebben bij veel middelgrote ondernemingen nog steeds de voorkeur boven een standaard pakket. Deze maatwerk applicaties zijn ontwikkeld vanuit de behoefte en volledig afgestemd op de bedrijfsprocessen van de onderneming. Dit is een garantie voor efficiency en kostenbesparing. Rosheuvel ontwerpt en ontwikkelt software of gedeelten hiervan op basis van uw specifieke eisen en wensen.

Internet Concepten

Internettechnologie is bij uitstek geschikt om ondersteunende bedrijfs-, service- en verkoopprocessen te verbeteren . Wij kunnen u helpen bij de ontwikkeling en/of optimalisatie van uw website om uw conversie te verhogen en/of het verbeteren van uw online klantenservice tevredenheid

Over ons

Bedenken, bouwen en beheren van oplossingen voor de automatisering van uw bedrijfsprocessen en ICT
Voorsprong door
IT

Business process reengineering betekent het transformeren en herinrichten van de core business processen om drastische verbeteringen in efficiëntie en effectiviteit te bereiken.

Wij bieden u naast de consultancy ook concrete (maatwerk)oplossingen voor de automatisering van deze (nieuwe) processen en communicatiestromen.

  • Base-X ERP systeem voor het midden- en kleinbedrijf

  • Webdiensten, Grafische vormgeving, Webapplicaties

  • Ontwikkeling en onderhoud van maatwerk software.

Neem contact op

Heb je een vraag? Stel deze gerust. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.